Standplaats 250

Korte beschrijving:

Deze prachtige goed onderhouden caravan staat op een rustige, mooie locatie en biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. Lekker chillen, of zwemmen en zeker genieten!!!
Fantastisch uitzicht over het water en een heerlijke grote tuin die wij hebben ingedeeld in 3 diverse delen om heerlijk te tafelen en/of tot rust te komen! Voor extra privacy kunt u het windscherm uittrekken en relaxt plaats nemen op de loungebank.. en zeker niet te vergeten dat u op het achterste gedeelte een mini privacy ligweide heeft die zomers prachtig in bloei staat!! Het ruime paviljoen bied heerlijke schaduw op de warme dagen en ook met regen zit u droog! Last van mugjes?? Dan ritst u de hor die aan het paviljoen bevestigd is dicht! Ideaal vinden wij! Voor schaduw bij de loungehoek gebruikt u de parasol!
*Kenmerken van de Stacaravan:* 5 jaar geleden is het oude electra vervangen voor nieuw en veilig electra!! Vanwege de vele elektrische apparaten, hebben wij in het voorseizoen ook nog een verzwaring aangevraagd (3x 25). Alle voorbereidingen zijn hiervoor al gedaan en dit is ook al betaald en dient alleen nog door Stedin aangesloten te worden. Dit met de bedoeling in de toekomst eventueel een boiler en/of elektrische kookplaat aan te schaffen. Op het dak van de schuur liggen 3 zonnepanelen en dat is natuurlijk fantastisch!! Zo kunt u met een gerust hart de airco de caravan laten koelen, of als het wat kouder is verwarmen!! Een wasje draaien is ook geen enkel probleem, want ook is er een wasmachine aanwezig!
– *Ruimte:* Gezellige huiselijke woonkamer met een nieuwe (slaap)bank en unieke eethoek en uiteraard veel natuurlijk licht. De smart tv blijft ook staan. Ook het tp link kastje voor de wifi als u dat zou willen. Hiervoor dient u dan een data simkaart aan te schaffen.
– *Keuken:* Volledig gestylde uitgeruste keuken met gasfornuis, koelkast en voldoende opbergruimte. Alle potten/pannen, glazen, bestek enz zit hierbij inbegrepen!
– *Slaapkamers:* Twee slaapkamers met comfortabele bedden en ruim voldoende kastruimte. De ene slaapkamer is voorzien van een 2persoonsbed, maar je zou hier 2 bedjes van kunnen maken. De andere slaapkamer is ruimer en voorzien van een extra wasbak.
– *Badkamer:* badkamer met douche / bad, wastafel en toilet.
– *Airco:* Zowel verwarming en verkoeling.
– *Buitenruimte:* Mooie ruime tuin, perfect voor buitenactiviteiten en barbecues. Inclusief onder andere tuinset, loungeset, partytent en kussen box. Daarnaast ook een ruime schuur inclusief wasmachine, vriezer en koelkast. 2 camping fietsen en een bakfiets (super handig voor als je wat grotere boodschappen mee moet nemen)
– *Locatie:* Gelegen op een rustige camping met alle benodigde faciliteiten zoals heerlijk zwemwater, speeltuin, recreatie en snackbar. En wat dacht u van de prachtige natuurlijke omgeving waar u heerlijk kunt wandelen!
Deze stacaravan is goed onderhouden en klaar voor direct gebruik. Het biedt de perfecte combinatie van comfort, rust en luxe.
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze prachtige stacaravan.
[email protected] of [email protected] / 0614376343

Vraagprijs: 45.000,00 €
Afmetingen: 1050×310
Type woning: Stacaravan
Type verkoop: Verkoop
Regio: Utrecht

Foto’s van de vakantiewoning